POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Kopshtet e portokajve

CHF6.90

4 stok

Kopshtet e portokajve është libri i dhjetë me tregime i autorit Cemal Şakar. Në këtë libër janë 18 tregime të cilat gjithmonë kanë kujdes ndaj të njerëzishmes dhe vërtetësisë, lënë hapësirë për zërat e vërtetë, fytyrat, jetët, dhimbjet dhe shpresat njerëzore, duke i pasuruar këto e mundësitë e formave dhe elaborimeve, përpiqet që pa asnjë ndërprerje te lexuesi të arrijë projeksioni i parafytyruar në imagjinatën e autorit.

Titulli: Kopshtet e portokajve
Titulli i origjinalit: Portokal Bahçeleri
Autorë: Cemal Şakar
Përkthyes: Emir Hukallo
Redaktura gjuhësore: Musa Bushrani
Dizajni: Avni Gashi
Faqosja: Berat Batiu
Botues: Fleta – Prizren

Kopshtet e portokajve është libri i dhjetë me tregime i autorit Cemal Şakar. Në këtë libër janë 18 tregime të cilat gjithmonë kanë kujdes ndaj të njerëzishmes dhe vërtetësisë, lënë hapësirë për zërat e vërtetë, fytyrat, jetët, dhimbjet dhe shpresat njerëzore, duke i pasuruar këto e mundësitë e formave dhe elaborimeve, përpiqet që pa asnjë ndërprerje te lexuesi të arrijë projeksioni i parafytyruar në imagjinatën e autorit.

Kategoritë

Kopshtet e portokajve