Koran Tajweed hellbraune Farbe – Kurani me texhvid ngjyrë kafe të qelur

CHF34.90

S’ka stok

Schnelle Lesbarkeit dank einer speziellen Schriftart, die Sie nicht stört. Lexueshmëri e shpejtë në sajë të një font të veçantë që nuk ju shqetëson.

Koran Tajweed – Kurani me texhvid

Schnelle Lesbarkeit dank einer speziellen Schriftart, die Sie nicht stört. Farben, die Regeln des Koran Lesens am unteren Rand jeder Seite darstellen

Hardcover, Grosse 20 x 28 cm. Surah- und Suffix-Index. Luxusdruck, 4 verschiedene Farboptionen. Koran mit Farbcode zum Beachten der Tajwid-Regeln. Nur in Arabisch!

Lexueshmëri e shpejtë në sajë të një fonti të veçantë që nuk ju shqetëson. Kopertina e trashë, Madhësia 20 x 28 cm. Me kodimin me ngjyra të rregullave të Texhvidit me transkriptim fonetik. Surja dhe Indeksi i Prapambetjes. Shtyp Luksoz, 4 opsione të ndryshme ngjyrash. Kurani me kodin e ngjyrave për të respektuar rregullat e Tajvanit. Vetëm në Arabisht!

Kategoritë

Koran Tajweed hellbraune Farbe – Kurani me texhvid ngjyrë kafe të qelur

CHF34.90