Koteci i pulave, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut

CHF4.90

3 stok

Jasini nuk e kuptoi dot se si e argëtonin kaq shumë Bujarin kakarisjet e pulave dhe i tha se ajo që po bënte nuk ishte diqka e hijshme. Bujari vazhdoi lojën e tij, pa u dhënë rëndësi fjalëve të Jasinit. Pas një kohe të shkurtër, zëri i pulave filloi të mos dilte si më parë……

Titulli: Koteci i pulave, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut
Autorë: Hale Gyrgyl Xhanat
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Jasini nuk e kuptoi dot se si e argëtonin kaq shumë Bujarin kakarisjet e pulave dhe i tha se ajo që po bënte nuk ishte diqka e hijshme. Bujari vazhdoi lojën e tij, pa u dhënë rëndësi fjalëve të Jasinit. Pas një kohe të shkurtër, zëri i pulave filloi të mos dilte si më parë……

Kategoritë

Koteci i pulave, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut