Krahët e fluturës, një tregim mbi kalimin e vështirësive

CHF9.90

7 stok

Ky roma më ndihmoi të dilja nga vendi i fajit që vendosa vetë, si një grua e divorcuar së shpejti. Fatima është një grua e re, e cila e gjen veten të vetme dhe të humbur, pas divorcit. Ajo është duke luftuar për të gjetur vendin e saj në jetën e saj, në familjen e saj dhe në botë. Ajo po lufton si një grua, si myslimane dhe si një qenie e thjeshtë njerëzore.

Titulli: Krahët e fluturës, një tregim mbi kalimin e vështirësive
Titulli i origjinalit: Butterfly Wings
Autor: Zarina Hassem
Përkthyese: Hanife Alija – Dauti
Redaktor: Bujar Vërbovci
Kopertina: Bashkim Mehani
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Botues: Sira – Prishtinë

Ky roma më ndihmoi të dilja nga vendi i fajit që vendosa vetë, si një grua e divorcuar së shpejti. Fatima është një grua e re, e cila e gjen veten të vetme dhe të humbur, pas divorcit. Ajo është duke luftuar për të gjetur vendin e saj në jetën e saj, në familjen e saj dhe në botë. Ajo po lufton si një grua, si myslimane dhe si një qenie e thjeshtë njerëzore.

Ne e ndjekim atë në udhëtimin e saj, midis dështimeve të saj, shpresave të saj, dobësive të saj, besimin e saj për një njeri që nuk e meriton atë, miqësitë e saj dhe ne kemi për të parë se ajo që ka rëndësi para çdo gjëje tjetër, është me të vërtetë dashuria për Krijuesin. Vetëm përmes dashurisë së Tij mund të jetojmë plotësisht dhe të rikrijojmë veten, të kuptojmë se kush jemi dhe pse jemi këtu.

Ajo do të takojë njerëz që do t’i mësojnë njerëzimin dhe dashurinë e saj, të cilët do ta mbajnë dorën dhe do t’ia bëjnë me dije se ia vlen. Ajo do të rizbulojë lidhjet që e lidhin atë me familjen e saj dhe më pas do të pranojë kufijtë e të tjerëve, rëndësinë e faljes.

Kështu që unë do të thoja atë që më pëlqen më shumë për këtë libër, është shpresa që gjeta në të, fuqia që kemi në duar për të filluar përsëri, për të ndryshuar dhe për të krijuar diçka më të mirë, për të rizbuluar atë që është e rëndësishme në jetën tonë dhe të besojë Plani i Zotit.

Unë duhet të falënderoj Zotin që më dha mundësinë për të kapërcyer rrugën e Zarina para disa vitesh, kur isha duke kërkuar frymëzim në internet. Që atëherë, kemi ndarë shumë mendime, kemi diskutuar shumë tema dhe kemi shkëmbyer shumë tema, dhe do të vazhdojmë. Sepse të mësuarit nga të tjerët na japin një mendje të hapur dhe një mendje e hapur është një çelës për paqen.

Kategoritë

Krahët e fluturës, një tregim mbi kalimin e vështirësive