Krahët e thyer

CHF8.90

17 stok

Novelë autobiografike,e cila flet për dashurinë e parë të autorit.Një rrëfim romantik  i një djaloshi dhe një vajze, të cilët i lidh dashuria platonike.

Autori: Halil Xhubran

Shtëpia botuese: Sira

Redaktor: Bujar Vërbovci

Novelë autobiografike,e cila flet për dashurinë e parë të autorit.Një rrëfim romantik  i një djaloshi dhe një vajze, të cilët i lidh dashuria platonike.

Kategoritë

Krahët e thyer