POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Krem hidratues me farë të zezë 150 gr.

CHF12.90

59 stok

Kremi me farë të zezë është i formuluar specifikisht me ekstrakte të farave të zeza dhe kompleks vitminash. Ka një efekt të dyfishtë për zbardhjen e tonit si dhe zbehjen e njollave kafe dhe qukave. I jep lëkurës butësi dhe e rigjallëron duke lënë një shkëlqim të shëndetshëm.

Kremi me farë të zezë është i formuluar specifikisht me ekstrakte të farave të zeza dhe kompleks vitminash. Ka një efekt të dyfishtë për zbardhjen e tonit si dhe zbehjen e njollave kafe dhe qukave.

I jep lëkurës butësi dhe e rigjallëron duke lënë një shkëlqim të shëndetshëm.

Kategoritë

Krem hidratues me farë të zezë 150 gr.

CHF12.90

Add to Cart