POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60.-CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 20.-CHF

Hemani Krem hidratues me shegë – Hemani Fleur’s Fade Out Cream 80 gr.

CHF7.90

84 stok

Kremi është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave.

Hemani Krem hidratues me shegë – Hemani Fleur’s Fade Out Cream 80 gr.

Kremi me shegë ndihmon në reduktimin e shenjave të errëta në lëkurë, njollave të moshës si dhe hiperpigmentimit.

Përdorimi i rregullt i kremit shton shkëlqimin në lëkurë dhe njëtrajtëson tonin e saj. Lëkura do të bëhet më e butë, e pastër dhe ju do të keni një pamje më të freskët.

Kremi është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave.

Kategoritë

Hemani Krem hidratues me shegë - Hemani Fleur’s Fade Out Cream 80 gr.