Krem i fares së zezë për ftyrë – Black seed face Cream

CHF7.90

S’ka stok

Ky krem është cilësia e kujdesit të lëkurës ( Fara e zezë ), përmban 100% të ftohtë – presion vaj qimnon zi nga Egjipti.

Krem i fares së zezë 80g + Një sapun fara i zezë ( dhurata )

Ky krem është cilësia e kujdesit të lëkurës ( Fara e zezë ), përmban 100% të ftohtë – presion vaj qimnon zi nga Egjipti.

Sidomos për lëkurë të thatë , të ndjeshme , lëkurë tëi krisur – trupit dhe krem fytyrës , yndyror të lëkurës të përshtatshme . ndihmon lëkurën të bardhë , të ngurta dhe të jenë të qetë dhe mbrojtjen e tyre nga ndotja dhe rrezet e diellit. Fara e zezë Krem është një krem i cilësisë së lartë -yndyrë që mund të aplikohet për të gjithë trupin.  Ajo është zhytur shumë mirë dhe është veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme .

Pesha neto: 80 gram

Kategoritë

Krem i fares së zezë për ftyrë - Black seed face Cream

CHF7.90