Krem i farës së zezë për masazh – Black seed massage cream

CHF5.90

2 stok

Masazh dhe relaksues i muskujve. Krem i përsosur masazh me një kalim të butë jo të yndyrshëm për punueshmëri të zgjatur dhe fërkime minimale e cila gjithashtu zbut lëkurën dhe ushqen me farë të zezë. Asnjë parfum nuk ka shtuar vetëm një aromë të butë të farës së zezë. Krem është një ngjyrë tannish nga farë e zezë, por është transparente kur aplikohet në lëkurë.

Masazh dhe relaksues i muskujve. Krem i përsosur masazh me një kalim të butë jo të yndyrshëm për punueshmëri të zgjatur dhe fërkime minimale e cila gjithashtu zbut lëkurën dhe ushqen me farë të zezë. Asnjë parfum nuk ka shtuar vetëm një aromë të butë të farës së zezë. Krem është një ngjyrë tannish nga farë e zezë, por është transparente kur aplikohet në lëkurë.

Një krem ​​qetësues për masazh i bërë nga një formulim unik bimor që përmban vajin e farës së zezë me vaj esencial bimor të shërimit. Është e dobishme për lehtësimin e dhimbjeve të përbashkët dhe të muskujve. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përbërësit: Nigella Sativa Paraffinum Liquidum Petrolatum Aqua dhe Paraffinum Solidum

Madhësia 50 g./1.76 oz. Prodhohet në Karachi-Pakistan nga Hemani International

Madhësia: 50gm
Prodhuesi: Hemani
Pesha: 200 (Gram)

Kategoritë

Krem i farës së zezë për masazh – Black seed massage cream