Krem kërmilli për heqjen e shenjave të shtrirjës së lëkurës – Snail cream remove stretch marks

CHF8.90

6 stok

Eleminon në mënyrë efektive shenjat e shtrirjes së lëkurës, Parandalon formimin e shenjave të reja të shtrirjes, Përmirëson elasticitetin e lëkurës, Përbërësit natyralë, Efektiviteti i vërtetuar, Redukton rrudhat

Eleminon në mënyrë efektive shenjat e shtrirjes së lëkurës, Parandalon formimin e shenjave të reja të shtrirjes, Përmirëson elasticitetin e lëkurës, Përbërësit natyralë, Efektiviteti i vërtetuar, Redukton rrudhat

Krem kërpudha për heqjen e shenjave të shtrirjes përmban ekstrakte kërmilli, përbërës aktivë të kremit të shënjave shtrirje ushqejnë lëkurën, mund të ndihmojnë në mënyrë efektive të zbehen shenjat që shfaqen dhe të përmirësojnë elasticitetin e lëkurës për të parandaluar formimin e shenjave të reja të shtrirjes, qetësojnë lëkurën e brishtë, nxisin rritjen e amino fiziologjik acidet, përshpejtojnë metabolizmin e qelizave, zvogëlojnë në mënyrë efektive dhe riparojnë shenjat e shtrirjes së shtatzënisë dhe rrudhat.

Kategoritë

Krem kërmilli për heqjen e shenjave të shtrirjës së lëkurës - Snail cream remove stretch marks