Krem për depilim

CHF7.90

S’ka stok

Një mënyrë efektive dhe e përshtatshme për të hequr qafe qimet e padëshiruara në minuta, pa metodat e vështira dhe të dhimbshme të depilimit dhe të rruajtjes.

Category: Tags: ,

Një mënyrë efektive dhe e përshtatshme për të hequr qafe qimet e padëshiruara në minuta, pa metodat e vështira dhe të dhimbshme të depilimit dhe të rruajtjes.

Ai përmban vaj bajame, vaj silikoni dhe aloe vera që e bëjnë lëkurën të butë, të zhdërvjellët dhe pa qime. Parfumuar me kënaqësi me një aromë të freskët që jep një ndjenjë shumë të mirë gjatë dhe pas aplikimit.

Për lëkurë normale dhe të ndieshme. Pesha 120 ml

Përdorimi:

Pastroni zonat që do të trajtohen me ujë dhe pastaj thani ato me kujdes. Përhapeni kremin në mënyrë të barabartë në sipërfaqe duke përdorur shpatullën e cila vjen me kremin. Pritni kohën që kremi të funksionoj:

– Këmbët: 6-8 minuta
– Sqetullat: 10-12 minuta

Qimet shumë të trashë: aplikoni 3 shtresa në intervale prej 5 minutash. Hiqeni kremin 6 minuta pas aplikimit të fundit.

Kategoritë

Krem për depilim

CHF7.90