KREM PËR EKZEMËN ME FORMULË 100% NATYRALE

CHF9.90

18 stok

Hemani – Eczema Relief Moisturizing Cream është një formulë 100% natyrale që kuron ekzemën me aplikim të rregullt dhe është provuar pozitivisht të jetë efektiv në një kohë të shkurtër.

Hemani – Eczema Relief Moisturizing Cream është një formulë 100% natyrale që kuron ekzemën me aplikim të rregullt dhe është provuar pozitivisht të jetë efektiv në një kohë të shkurtër.

-Eleminon tharjen e lëkurës dhe irritimin nga ekzema.
-Zbut lëkurën dhe e lë atë të hidratuar.

Përdorimi:

Përdoreni 2-3 herë në ditë në mënyrë të rregullt. Mund ta aplikoni në darkë dhe ta shpëlani në mëngjes. Për efekt më hidratues mund të aplikoni vaj ulliri pas shpërlarjes e më pas të aplikoni kremin ne zonën problematike.

Sasia: 50 ml.

Kategoritë

KREM PËR EKZEMËN ME FORMULË 100% NATYRALE