POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Krem për flokë me kolagjen

CHF9.90

10 stok

Krem Trajtues për flokët me kolagjen dhe keratine! Posçërisht për flokët e lyer! Për flokë kaçurrela, me ngjyra dhe të thata . Ushqen dhe zbut flokët e dëmtuar, me 100% të përbërësve me origjinë natyrale, ndihmon në forcimin e kokës dhe në ndalimin e rënies së flokëve. Zbutë flokët e thatë dhe të dredhur që është e vështirë për tu modeluar. Rikthen shkëlqimin dhe forcën.

Krem Trajtues për flokët me kolagjen dhe keratine! Posçërisht për flokët e lyer! Për flokë kaçurrela, me ngjyra dhe të thata . Ushqen dhe zbut flokët e dëmtuar, me 100% të përbërësve me origjinë natyrale, ndihmon në forcimin e kokës dhe në ndalimin e rënies së flokëve. Zbutë flokët e thatë dhe të dredhur që është e vështirë për tu modeluar. Rikthen shkëlqimin dhe forcën.

Sasia : 500 ml

Kategoritë

Krem për flokë me kolagjen