Krem për trup me qumësht natyral

CHF8.90

S’ka stok

Krem për zbardhjen e trupit me ekstrakt qumështi, Armpit Cream krem sqetullash me qumësht natyral

Për produktin:

  • Përmban ekstrakt natyral të qumështit të lopës
  • I përshtatshëm për sqetulla, bërryla dhe këmbë
  • Zbardhë dhe shkëlqen lëkurën

Zakonisht, zona të ndryshme të trupit që janë të mbërthyer së bashku dhe nuk marrin mjaftueshëm dritë dielli dhe oksigjen përfundimisht shkaktojnë mavijosje dhe errësirë. Më të rëndësishmet nga këto zona janë sqetullat dhe ijët, të cilat janë veçanërisht të ndjeshme ndaj këtij problemi, veçanërisht gratë. Tregoni dhe gjithmonë kërkoni të blini trajtimin e duhur për të hequr errësirën dhe për të ndriçuar ato zona.

Kremi për zbardhjen e sqetullave dhe trupit përmban ekstrakt natyral të qumështit dhe përbërës bimorë që largojnë të gjitha njollat dhe pikat e zeza në lëkurë, veçanërisht bërrylat, sqetullat dhe midis këmbëve. Ndriçimi, zbardhja dhe zbutja e pjesëve të zeza dhe të errësuara të lëkurës dhe ndihma për rigjenerimin dhe rigjenerimin e qelizave të lëkurës janë përfitimet e kësaj kremi unik që e bën lëkurën tuaj më të bukur dhe të shëndetshme, si dhe ka një efekt të madh.

Kategoritë

Krem për trup me qumësht natyral

Krem për trup me qumësht natyral

CHF8.90