Krimi i Sarajevës

CHF19.90

2 stok

Në këtë libër studiusja angleze që ka qëndruar në Shqipëri dhe Ballkan për shumë vite me radhë, analizon rrethanat e vrasjes së Princit austriak Ferdinand dhe bashkëshortes së tij.

Category: Tags: , , ,

Titulli: Krimi i Sarajevës
Titulli i origjinalit: The Sarajevo Crime
Autore: M. Edith Durham
Përktheu nga anglishtja: Genc Shehu
Krahasoi me origjinalin: Xhevdet Shehu
Redaktoi: Xhevat Lloshi
Fletët 326
Botues: Shtëpia Botuese Argeta LMG

Në këtë libër studiusja angleze që ka qëndruar në Shqipëri dhe Ballkan për shumë vite me radhë, analizon rrethanat e vrasjes së Princit austriak Ferdinand dhe bashkëshortes së tij.

Ky krim i ndodhur në Sarajevë solli përplasje rajonale dhe kontinentale, duke u bërë shkas për fillimin e Luftës së Parë Botërore

Kategoritë

Krimi i Sarajevës