Kristalinë për flokët me vaj bisht kali dhe ginseng – Good Life Paris. Horsetail with Ginseng Hair Serum

CHF8.90

S’ka stok

Është një mrekulli për të rigjeneruar flokët e dëmtuara, i jep jetë flokut të thatë dhe të ashpër. Me dy përbërës të fuqishëm të kombinuar enkas për t’i dhënë flokut gjallëri, butësi dhe bukuri.

Është një mrekulli për të rigjeneruar flokët e dëmtuara, i jep jetë flokut të thatë dhe të ashpër. Me dy përbërës të fuqishëm të kombinuar enkas për t’i dhënë flokut gjallëri, butësi dhe bukuri.

Gjatë përdorimit do të vëreni menjëherë ndryshim positivë, floku juaj do të forcohet në maksimum, ky sërum e bën flokun të trashë, të shkrifët dhe të gjata, dhe më shumë shkëlqim.

E mbron flokun nga tharësja dhe nga pjastra. Etj…

100 ml.

Kategoritë

Kristalinë për flokët me vaj bisht kali dhe ginseng - Good Life Paris. Horsetail with Ginseng Hair Serum

CHF8.90