POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Kujtimet e mia nga politika

CHF14.90

19 stok

Une e di se me therrasin “Hamit Koprraci”, mirëpo nuk zemërohem për këtë gjë.

Madje, unë e pranoj atë si një kompliment.

Une i di shumë mirë llogaritë e mia dhe nuk pëlqej që paratë e mia t’i hedh jashtë dritares. Kam mësuar të numëroj që kur isha i vogël.

Mirëpo, unë e kam njohur nga afër se çfarë e metë e tmerrshme është plëngprishja, ngaqë kam qenë i pranishëm në jetën plot shpenzime të xhaxhait tim, Abdylazizit.

A nuk ishte kjo jetë plot shpenzime, që i shkatërroi financat tona dhe që e çoi perandorinë tonë…?

Autor: Sulltan Abdylhamit

Shtëpia botuese:Sira

Numri i faqeve:264 faqe

Une e di se me therrasin “Hamit Koprraci”, mirëpo nuk zemërohem për këtë gjë.

Madje, unë e pranoj atë si një kompliment.

Une i di shumë mirë llogaritë e mia dhe nuk pëlqej që paratë e mia t’i hedh jashtë dritares. Kam mësuar të numëroj që kur isha i vogël.

Mirëpo, unë e kam njohur nga afër se çfarë e metë e tmerrshme është plëngprishja, ngaqë kam qenë i pranishëm në jetën plot shpenzime të xhaxhait tim, Abdylazizit.

A nuk ishte kjo jetë plot shpenzime, që i shkatërroi financat tona dhe që e çoi perandorinë tonë…?

Kategoritë

Kujtimet e mia nga politika

CHF14.90

Add to Cart