Kuran dekorativ me kuti lëkure, sexhade dhe tespih ngjyrë të kaltërt

CHF29.90

8 stok

Është një dhuratë e përhershme dhe e dobishme që mund t’u jepet të dashurve tuaj në rast festash apo ditë të veçanta. E përshtatshme për shoqëri dhe familjarë. Mund të përdoret nga të gjithë

Produkti: Kuran dekorativ me kuti lëkure, sexhade dhe tespih ngjyrë kaltërt
Origjina: Turki

Është një dhuratë e përhershme dhe e dobishme që mund t’u jepet të dashurve tuaj në rast festash  apo ditë të veçanta. E përshtatshme për shoqëri dhe familjarë. Mund të përdoret nga të gjithë. Kurani është në gjuhën Arabe. Kurani është i kombinuar me tespih dhe sexhade.

Madhësia e Kuranit 20 x 14 x 3cm

Madhësia e sexhades 110 x 70 cm. Pesha: 250 gram.

Tespih me 99 rruaza.

Kategoritë

Kuran dekorativ me kuti lëkure, sexhade dhe tespih ngjyrë të kaltërt