Kurani i madhërishëm me kuptimin e tij në gjuhën shqipe

CHF14.90

S’ka stok

Në këtë Kuran të përkthyesit Prof Hasan I.  Nahi është vetëm përkthimi i tekstit në gjuhën shqipe pa tekstin arabisht.

Titulli: Kurani i madhërishëm me kuptimin e tij në gjuhën shqipe
Përkthyes: Prof. Hasan I. Nahi
Këshilli botues: Dr. Ramiz Zekaj ( Kryetar ), Prof. dr. Shefik Osmani, Prof. dr. Arian Kadiu, Prof. dr. Hysni Myzyri, Esat Myftari, Bedri Telegrafi, Alban Kodra.
Redaktor: Prof. dr. Xhevat Lloshi
Korrektor: Remzi Zeqja
Konsultetntë teologjikë: Telat Sula, Alban Kodra, Altin Plumbi
Konceptimi grafik & faqosja: Ilmi Shahu
Botues: Instituti i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam
Shtypi: Shtypshkronja Mileniumi i Ri

Në këtë Kuran të përkthyesit Prof Hasan I.  Nahi është vetëm përkthimi i tekstit në gjuhën shqipe pa tekstin arabisht.

Kategoritë

Kurani i madhërishëm me kuptimin e tij në gjuhën shqipe

CHF14.90