POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Kurani në gjuhën shqipe

CHF0.00

S’ka stok

Për qdo porosi dhe person ne dërgojmë vetëm një Kur’an!!!
Ndërsa nëse vini në lokalet e Fondacionit në Cyrih mund ta merrni vetë përsonalisht.

Vërejtje: Për çdo porosi mundeni me porositë vetëm nga një  PRODUKT QË ËSHTË GRATIS !!!!!!!

Category:

Kuranim në gjuhën shqipe. Këtë Kuran ne e dërgojmë gratis, ju duhet vetëm postën ta paguani.

Për qdo porosi dhe person ne dërgojmë vetëm një Kur’an!!!
Ndërsa nëse vini në lokalet e Fondacionit në Cyrih mund ta merrni vetë përsonalisht.

Vërejtje: Për çdo porosi mundeni me porositë vetëm nga një  PRODUKT QË ËSHTË GRATIS !!!!!!!

Kategoritë

Kurani në gjuhën shqipe

CHF0.00