POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Kurora e artë, tregime motivuese III

CHF14.90

9 stok

Në këtë libër, qasja ndaj suksesit dhe frymëzimit, përmes tregimeve të ofruara, nuk është kufizuar vetëm në aspektin material, por, mbi të gjitha, edhe në rrafshin e vlerave të mirëfillta që përcjellin, gjegjësisht rrënjosjen dhe kultivimin e tyre te individi në veçanti dhe shoqëria në përgjithësi.

Titulli: Kurora e artë, tregime motivuese III
Përmblodhi dhe përktheu: Elmaz Fida
Redaktor: Hasan Baftijari
Lektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf Saliu
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Botues: Shtëpia botuese Furkan ISM
Faqe: 408
Formati: A5

Në këtë libër, qasja ndaj suksesit dhe frymëzimit, përmes tregimeve të ofruara, nuk është kufizuar vetëm në aspektin material, por, mbi të gjitha, edhe në rrafshin e vlerave të mirëfillta që përcjellin, gjegjësisht rrënjosjen dhe kultivimin e tyre te individi në veçanti dhe shoqëria në përgjithësi.

Sinqeriteti, pozitiviteti, përkushtimi, guximi, durimi… janë vetëm disa nga cilësitë që posedojnë protagonistët e tregimeve të këtij libri dhe mesazhet që përcjellin, e të cilat mund të shërbejnë si shembull frymëzimi për ndonjërin nga ne, duke gjetur kështu veten tonë në rrëfimet e këndshme dhe plot urtësi e mësim që ofrojnë tregimet motivuese të këtij libri.

Kategoritë

Kurora e artë, tregime motivuese III

CHF14.90

Add to Cart