Kush e sundon botën?, Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e mëdha

CHF32.00

S’ka stok

Po ju jap një paralajmërim. Po qe se jeni plotësisht të qetë dhe të kënaqur me këndvështrimin e veçantë që keni për njerëzimin, fenë, historinë dhe botën në tërësi, mos lexoni më tej… Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e Mëdha.

Titulli: Kush e sundon botën?, Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e mëdha
Titulli i origjinalit: Who rules the world
Autori: Jim Marrs
Përktheu: Aurel Manushi, Alfred Cako
Redaktor: Kujtim Gjonaj
Përkujdesja grafike: Studio grafike Bjorn
Design: Elvira Çiraku
Për botuesin: Genti Gjonaj
Shtëpia botuese: Bota Shqiptare
Fq. 548
Shtypi: Shtypshkronja Print 2008

Po ju jap një paralajmërim. Po qe se jeni plotësisht të qetë dhe të kënaqur me këndvështrimin e veçantë që keni për njerëzimin, fenë, historinë dhe botën në tërësi, mos lexoni më tej… Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e Mëdha.

Kategoritë

Kush e sundon botën?, Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e mëdha

CHF32.00