Kushtrimi i të parëve

CHF8.90

10 stok

Kur njerëzit kërkojnë flori nëpër të ftohtin e veriut të Kanadasë, atyre u nevojiten qen, qen të mëdhenj e të fortë, qen që janë të zotë të tërheqin slita nëpër dëborën e pafundme, drejt minierave të arit… Bakun e rrëmbyen nga shtëpia e tij e qetë në Jugun e ngrohtë dhe e shitën për qen slite.

Titulli: Kushtrimi i të parëve
Origjinali: The Call of the Wild
Gjinia: Roman
Autori: Jack London
Shqipëroi: KlodianBriçi
Redaktor: Klajd Bylyku
Shtëpia botuese: Botime Nobel
Fq. 122

Kur njerëzit kërkojnë flori nëpër të ftohtin e veriut të Kanadasë, atyre u nevojiten qen, qen të mëdhenj e të fortë, qen që janë të zotë të tërheqin slita nëpër dëborën e pafundme, drejt minierave të arit… Bakun e rrëmbyen nga shtëpia e tij e qetë në Jugun e ngrohtë dhe e shitën për qen slite.

Atij nuk i mbetej tjetër veçse t’i përshtatej jetës së re dhe të ashpër: si do t’ia bënte për të mbijetuar me gjithë atë ngricë, me tërë atë lodhje dhe pa ushqim, si të vraponte mbi dëborë, si të luftonte me të gjitha këto? Sepse, kur një qen i tillë rrëzohet në kacafytje e sipër, ai nuk ngrihet më kurrë më këmbë.

Kategoritë

Kushtrimi i të parëve

Kushtrimi i të parëve