Kuti luksoze prej kadifeje që përmban Kuranin e Shenjtë

CHF59.90

5 stok

Është një dhuratë e përhershme dhe e dobishme që mund t’u jepet të dashurve tuaj në rast festash apo ditë të veçanta. E përshtatshme për shoqëri dhe familjarë. Mund të përdoret nga të gjithë.

Produkti: Kuti luksoze prej kadifeje që përmban Kuranin e Shenjtë
Origjina: Turki

Është një dhuratë e përhershme dhe e dobishme që mund t’u jepet të dashurve tuaj në rast festash apo ditë të veçanta. E përshtatshme për shoqëri dhe familjarë. Mund të përdoret nga të gjithë. Kurani është gjuhën Arabe. 

Madhësia 17×24 cm

Është një produkt i yni shumë i bukur

1 copë Kurani i mbuluar me pupla tajlandeze me madhësi mesatare (17 x 24)


Community Verified icon

Kategoritë

Kuti luksoze prej kadifeje që përmban Kuranin e Shenjtë