Kuti me pendë tajlandeze të veshura me ngjyrë të kuqe të serisë së Kuranit me madhësi të mesme

CHF59.90

5 stok

Është një dhuratë e përhershme dhe e dobishme që mund t’u jepet të dashurve tuaj në rast festash  apo ditë të veçanta. E përshtatshme për shoqëri dhe familjarë. Mund të përdoret nga të gjithë.

Produkti: Kuti me pendë tajlandeze të veshura me ngjyrë të kuqe të serisë së Kuranit me madhësi të mesme
Origjina: Turki

Është një dhuratë e përhershme dhe e dobishme që mund t’u jepet të dashurve tuaj në rast festash  apo ditë të veçanta. E përshtatshme për shoqëri dhe familjarë. Mund të përdoret nga të gjithë. Kurani është në gjuhën Arabe. 

Pesha: 2.560 gram

Madhësia e kutisë: (31 x 20 x 8 cm)

Është një produkt i yni shumë i bukur

Dekoruar me pleksiglass

1 copë Kurani i mbuluar me pupla tajlandeze me madhësi mesatare (17 x 24)

Kategoritë

Kuti me pendë tajlandeze të veshura me ngjyrë të kuqe të serisë së Kuranit me madhësi të mesme