Lady Diana krem për ftyrë nga fara e zezë

CHF7.90

S’ka stok

Lady Diana krem për ftyrë nga fara e zezë është një kozmetikë shumë efektive që stimulon përtëritjen aktive të lëkurës në një mënyrë të përshpejtuar, duke nisur një program rigjenerimi dhe përtëritjeje. Ai siguron terapi terapeutike për qelizat e dëmtuara të epidermës, duke plotësuar secilën prej tyre me vitalitet dhe energji për shkak të përmbajtjes së farës së zezë.

Lady Diana krem për ftyrë nga fara e zezë është një kozmetikë shumë efektive që stimulon përtëritjen aktive të lëkurës në një mënyrë të përshpejtuar, duke nisur një program rigjenerimi dhe përtëritjeje. Ai siguron terapi terapeutike për qelizat e dëmtuara të epidermës, duke plotësuar secilën prej tyre me vitalitet dhe energji për shkak të përmbajtjes së farës së zezë.

Farat e zeza janë të pasura me komponente të dobishme dhe të vlefshme që nxisin elasticitetin e lëkurës, eliminojnë proceset inflamatore në fytyrë, pastrojnë thellë poret dhe kanë efekte antivirale, absorbuese, rigjeneruese. Fara e zezë redukton pikat e moshës dhe freckles, jep vitalitet dhe lehtësim fytyrës.

Krem Lady Diana ka një efekt të fuqishëm anti-plakje dhe anti-bakterial në lëkurë dhe provokon transformimin më të hershëm të fytyrës:

– zbut dhe rigjallëron lëkurën, rregullon gjëndrat dhjamore, tonet bukur, zbut dhe freskon, përmirëson ngjyrën, pengon procesin e qelizave të zhurmshme, i jep ngjyrë lëkurës, mban ekuilibrin e ujit natyral të lëkurës, e bën lëkurën të butë, të shëndetshëm dhe të pastër, lehtëson acarimet dhe skuqjen, heq shkëlqimin e vajit nga zonat problematike etj…

Kategoritë

Lady Diana krem për ftyrë nga fara e zezë

CHF7.90