POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Lejla dhe Mexhnuni

CHF13.90

3 stok

Romani “Lejla & Mexhnunit” ka qenë frymëzues për shumë kryevepra të mëvonshme të letërsisë dhe muzikës botërore dhe, njëkohësisht, tronditës për shumë gjenerata, nga shekulli XII (versioni i Nizamit) deri sot (versioni i Claptonit).

Categories: , ,

Boton: SH.B. “DRITA E JETËS”
Për botuesin: Zekirja Abdullahu
Redaktor: Dr.sc. Fidan Mustafa
Redaktimi gjuhësor:Mr. Haxhere Kurtolli Mustafa
Dizajni grafik: Blenda Maliqi

Romani “Lejla & Mexhnunit” ka qenë frymëzues për shumë kryevepra të mëvonshme të letërsisë dhe muzikës botërore dhe, njëkohësisht, tronditës për shumë gjenerata, nga shekulli XII (versioni i Nizamit) deri sot (versioni i Claptonit).

Kategoritë

Lejla dhe Mexhnuni

CHF13.90

Add to Cart