Lemongrass – Cymbopogon Cytratus

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Ndihmon përmirësimin e çrregullimeve të tretjes, pagjumësisë dhe ndaj reumatizmit. Konsiderohet i dobishëm për rregullimin e nivelit të kolesterolit dhe tensionit të lartë të gjakut. Ndihmon në shtimin e sasisë së qumështit te nënat gjidhënëse si dhe në trajtimin e depresionit.

Categories: ,

Ndihmon përmirësimin e çrregullimeve të tretjes, pagjumësisë dhe ndaj reumatizmit. Konsiderohet i dobishëm për rregullimin e nivelit të kolesterolit dhe tensionit të lartë të gjakut. Ndihmon në shtimin e sasisë së qumështit te nënat gjidhënëse si dhe në trajtimin e depresionit.

Kategoritë

Lemongrass - Cymbopogon Cytratus

CHF2.45CHF4.90 (-50%)