Leopard Mjalti i mrekullive – Leopard Miracle Honey

CHF49.90

S’ka stok

Përzierja Royal Honey është një burim i gjerë energjie për ndërtimin e duhur të trupit dhe është mrekulli në trajtimin e impotencës seksuale dhe sterilitetit.

Përzierja Royal Honey është një burim i gjerë energjie për ndërtimin e duhur të trupit dhe është mrekulli në trajtimin e impotencës seksuale dhe sterilitetit.

Karakteristikat e produktit:

– Rrit dëshirën seksuale.
– Forcon ereksionin pa u ndjerë i lodhur.
– Rrit besimin në vetvete për shkak të një performance të qëndrueshme seksuale.
– Rrit nivelet e testosteronit.
– Ule çështjet e prostatës dhe sëmundjet në sistemin prodhues të burrit.

Në ditët e sotme, shumica prej nesh vuan nga mbingarkesa dhe një mënyrë jetese stresuese, e cila përfshin shumë konflikte fizike dhe emocionale. Përdorimi i stimuluesve kimikë kanë efekte anësore të dëmshme të njohura dhe maskojnë vetëm përkohësisht simptomat, duke mos i kuruar ato.

Ju nuk jeni vetëm, shumë burra vuajnë nga impotenca sexsuale dhe ejakulimi i parakohshme, por vrapimi drejt ilaçeve kimike sintetike mbart peshën e efekteve anësore të rrezikshme. Bimët janë mrekulli e natyrës që kanë rezultate të jashtëzakonshme kuruese duke e sjellë trupin përsëri në homeostazë. Ekipi ynë i kërkimit dhe zhvillimit ka zhvilluar përzierjen Miracle Honey për të shëruar impotencën seksuale dhe sterilitetin, si dhe për të siguruar një burim të gjerë energjie.

Përdorimi:

Shumica e meshkujve kënaqen duke konsumuar një pako pas darkës duke shtrydhur përmbajtjen në gojën e tyre, atëherë këshillohet që të pinë një ose dy gota ujë të pastër, pastaj të presin 20-45 minuta për të ndjerë efektet e Leopard Mjalti i mrekullive (Koha ndryshon për shkak të qarkullimi i gjakut i individit)

Sapo të fillojnë efektet e Leopard Mjalti i mrekullive, ju jeni gati. Efekti i një pakete mund të zgjasë për 48 orë.

Shënim: Efektiviteti mund të ndryshojë nga personi në person.

Sasia: 12 copa

Kush NUK MUND ta përdorë:

Të mos përdoret nga pacientët me insuficiencë të veshkave, sëmundje të zemrës, hipertension kronik dhe fëmijë nën 18 vjeç.

Kategoritë

Leopard Mjalti i mrekullive – Leopard Miracle Honey

CHF49.90