Lepuri dhe Breshka

CHF4.90

S’ka stok

Përralla “Lepuri dhe Breshka” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Lepuri dhe Breshkac
Botues: Toper

Përralla “Lepuri dhe Breshka” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Lepuri dhe Breshka

Lepuri dhe Breshka

CHF4.90