Lepuroshi guximtar, nga seriali Tregimet e mirësjelljes

CHF4.90

S’ka stok

Një ditë, mbreti luan kishte dalë sërish për të kontrolluar pyllin. Çdo kafshë që e shihte, ikte e tmerruar. Luani duke e parë se kafshët e kishin frikë dhe iknin të tmerruara prej tij, i tha vetës me krenari:

Titulli: Lepuroshi guximtar, nga seriali Tregimet e mirësjelljes
Autor: Engin Nigar
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi sh.p.k.

Një ditë, mbreti luan kishte dalë sërish për të kontrolluar pyllin. Çdo kafshë që e shihte, ikte e tmerruar. Luani duke e parë se kafshët e kishin frikë dhe iknin të tmerruara prej tij, i tha vetës me krenari:

– Sa i fuqishëm jam! Prej shikimit tim, dridhen të gjithë. Ai që më sheh hutohet dhe nuk gjen vrimë ku të futet. Kështu fliste me mburrje dhe vazhdonte të vinte vërdallë në pyllë…..

Kategoritë

Lepuroshi guximtar, nga seriali Tregimet e mirësjelljes

CHF4.90