Libri i bebes për vajza (kopertinë e trashë)

CHF21.90

1 stok

Në këtë ditar të bebes mund të ruhen çaste të shkruara dhe fotografike që me kalimin e viteve kthehen në thesare të papërsëritshme.

Titulli: Libri i bebes për vajza (kopertinë e trashë)
Përgatitur nga: Taulant Tafa, Eri Tafa
Shtëpia botuese: Vëllezërit Tafa
Fq. 16

Në këtë ditar të bebes mund të ruhen çaste të shkruara dhe fotografike që me kalimin e viteve kthehen në thesare të papërsëritshme.

Kategoritë

Libri i bebes për vajza (kopertinë e trashë)