Libri i dijes i lidhur me internetin

CHF29.00

S’ka stok

Ky libër i mrekullueshëm reference përmban pothuaj të gjitha faktet që do t’ju duhet të dini në jetë, përfshirë edhe informacione për shkencën dhe teknologjinë, strukturën dhe pamjen e Tokës, trupin e njeriut, bimët dhe kafshët dhe shumë e shumë të tjera. Ai përmban gjithashtu:

Titulli: Libri i dijes i lidhur me internetin
Titulli i Origjinalit: The Usborne internet-linked book of knowledge
Autorët: Emma Helbrough
Përkthyes: Majlinda Nishku, Ilir Nishku
Redaktorë: Teuta Barbullushi
Botuar: Tiranë : CDE, 2004
Të dhëna fizike 208 f. : me il. ; 28 cm.

Ky libër i mrekullueshëm reference përmban pothuaj të gjitha faktet që do t’ju duhet të dini në jetë, përfshirë edhe informacione për shkencën dhe teknologjinë, strukturën dhe pamjen e Tokës, trupin e njeriut, bimët dhe kafshët dhe shumë e shumë të tjera. Ai përmban gjithashtu:

Grafikë kohorë me datat kyçe në historinë e botës, Harta flamuj dhe fakte për të gjitha vendet e botës, Rekorde botërore, Harta të yjeve dhe fakte për hapësirën etj…

Kujdes ky libër nuk është Islam por i shkencave të përgjithme

Kategoritë

Libri i dijes i lidhur me internetin

CHF29.00