Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje

CHF21.00

S’ka stok

Ky është një libër plot me risi pedagogjike dhe didaktike për botën e fëmijëve të moshës 6-13 vjeç, ku ngrihen pyetjet e mëdha që bëjnë të vegjlit. Të gjitha këto vijnë përmes një laboratori me pyetje dhe përgjigje.

Titulli: Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje
Autorë: Grup Autorësh
Përkthyesi: Taulant Hatia
Drejtore e botimit: Manjola Gjonaj
Redaktor: Kujtim Gjonaj
Korrektore: Anila Hatia
Botues: Bota Shqiptare
Fletët: 80

Ky është një libër plot me risi pedagogjike dhe didaktike për botën e fëmijëve të moshës 6-13 vjeç, ku ngrihen pyetjet e mëdha që bëjnë të vegjlit. Të gjitha këto vijnë përmes një laboratori me pyetje dhe përgjigje.

Kategoritë

Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje

CHF21.00