Libri im i vogël – Numrat, format dhe ngjyrat

CHF6.00

S’ka stok

Ky libër i mrekullueshëm dhe i këndshëm është ndërtuar në mënyrë të tillë që të ndihmojë fëmijët e vegjël të mësojnë numrat, format dhe ngjyrat e ndryshme në një mënyrë të këndshme dhe të gëzueshme. Çdo faqe shoqërohet me ilustrimet plot ngjyra dhe me fjalët përkatëse. Metoda ofron një mënyrë të thjeshtë dhe interesante që fëmija të mësojë fjalë të reja dhe dhe të njoh numrat, format dhe ngjyrat e ndryshme.

Titulli: Libri im i vogël – Numrat, format dhe ngjyrat
Botues: Bota Shqiptare

Ky libër i mrekullueshëm dhe i këndshëm është ndërtuar në mënyrë të tillë që të ndihmojë fëmijët e vegjël të mësojnë numrat, format dhe ngjyrat e ndryshme në një mënyrë të këndshme dhe të gëzueshme. Çdo faqe shoqërohet me ilustrimet plot ngjyra dhe me fjalët përkatëse. Metoda ofron një mënyrë të thjeshtë dhe interesante që fëmija të mësojë fjalë të reja dhe dhe të njoh numrat, format dhe ngjyrat e ndryshme.

Ky format i vogël, është hartuar enkas për tu përdorur më lehtë nga fëmijët. Kartonazh i trashë i rezistueshëm ekstra për fëmijët e vegjël që të mos dëmtohen lehtë.

Kategoritë

Libri im i vogël – Numrat, format dhe ngjyrat

CHF6.00