Ligji i tërheqjes

CHF19.90

S’ka stok

Një grup mësuesish që duket se janë të zhvilluar, flasin për perspektivën e tyre më të gjerë nëpërmjet gojës së Esterit. Nëpërmjet trajtesave gjithë dashuri, të shkëlqyera e të thjeshta ata na udhëheqin në një lidhje me qenien tonë të brendshme,të dashur e udhërrëfyese dhe te ngritja e vetëpërmirësimit tonë.

 

Autori: Esther Hicks, Jerry Hicks

Pasi i kishin njohur rezultatet praktike të arritura per veten dhe prej njerëzve, të cilët kishin bërë pyetje të mençura lidhur me zbatimin e parimeve të Ligjit të tërheqjes në fushën e financave, kushteve trupore dhe marrëdhënieve dhe pasi i kishin zbatuar më vonë me sukses përgjigjet e Abrahamit për situatat e veta, Xherri dhe Esteri morën një vendim të qëllimshëm që ti bënin të mundshme mësimet e Abrahamit për të marrë përgjigje për mënyrën se si të bëjnë një jetë më të mirë.

Një grup mësuesish që duket se janë të zhvilluar, flasin për perspektivën e tyre më të gjerë nëpërmjet gojës së Esterit. Nëpërmjet trajtesave gjithë dashuri, të shkëlqyera e të thjeshta ata na udhëheqin në një lidhje me qenien tonë të brendshme,të dashur e udhërrëfyese dhe te ngritja e vetëpërmirësimit tonë.

 

Kategoritë

Ligji i tërheqjes

CHF19.90