Mjalt VIP Lujain – Lujain Vip Honey, 1kg

CHF199.90

1 stok

Në krye të llojeve më të mira të mjaltit të siguruar nga kompania për klientët e saj të çmuar, shfaqet mjalti Lujain i quajtur (VIP Honey) i cili dallohet për cilësinë e tij supreme të pakrahasueshme në mesin e llojeve të tjera të mjaltit që mbështeten shumë me disa faktorë të rëndësishme si shtesa të pelte mbretërore, propolis, e cila shton përfitimet e saj të pafundme që përfshijnë aktivizimin e trupit dhe mbrojtjen e njeriut nga sëmundjet e epokës moderne, duke i dhënë trupit vitalitet, energji, aktivitet veçanërisht aktivitet mendor dhe qartësi të të menduarit, aktivizimin e qarkullimit të gjakut, për biznesmenët dhe mendimtarët për mbështetjen edhe për rritjen e fokusit dhe kapaciteteve të memorizimit të shpejtë, si dhe për vonimin e simptomave të plakjes dhe shtimin e rinisë në lëkurë.

Produkti: Lujain Vip Honey
Prodhuesi: Mujizat Al-Shifa
Sasia: 1kg

Në krye të llojeve më të mira të mjaltit të siguruar nga kompania për klientët e saj të çmuar, shfaqet mjalti Lujain i quajtur (VIP Honey) i cili dallohet për cilësinë e tij supreme të pakrahasueshme në mesin e llojeve të tjera të mjaltit që mbështeten shumë me disa faktorë të rëndësishme si shtesa të pelte mbretërore, propolis, e cila shton përfitimet e saj të pafundme që përfshijnë aktivizimin e trupit dhe mbrojtjen e njeriut nga sëmundjet e epokës moderne, duke i dhënë trupit vitalitet, energji, aktivitet veçanërisht aktivitet mendor dhe qartësi të të menduarit, aktivizimin e qarkullimit të gjakut, për biznesmenët dhe mendimtarët për mbështetjen edhe për rritjen e fokusit dhe kapaciteteve të memorizimit të shpejtë, si dhe për vonimin e simptomave të plakjes dhe shtimin e rinisë në lëkurë.

Të gjitha këto karakteristika e konfiguruan atë si dhuratën ideale për burrat dhe gratë e klasës së mesme dhe ato të klasës me reputacion të lartë. Megjithatë, ajo u bë dhurata ideale për shumë delegatë të atyre që vizitojnë shtetin, i cili përfshin biznesmenë, udhëheqës dhe presidentë të rëndësishëm të vendeve, emirë dhe mbretër për shkak të llojit të cilësisë së lartë dhe vlerës unike me paketimin e tij të lartë luksoz që i jep të drejtë. pamje ekstra unike midis paketave tradicionale të dhuratave luksoze të njohura mes njerëzve.

Kategoritë

Mjalt VIP Lujain - Lujain Vip Honey, 1kg