POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Lulja e Balsamit (Kantarion)(Hypericum Perforatum)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

87 stok

Ka efekt qetësues në organizëm, përdorët në trajtimin e pagjumësisë dhe kundër depresionit, ankthit dhe çrregullimeve të caktuara emocionale. Po ashtu ka veprim të fuqishëm anti-inflamator (kundër infeksioneve).

Categories: ,

Ka efekt qetësues në organizëm, përdorët në trajtimin e pagjumësisë dhe kundër depresionit, ankthit dhe çrregullimeve të caktuara emocionale. Po ashtu ka veprim të fuqishëm anti-inflamator (kundër infeksioneve).

Kategoritë

Lulja e Balsamit (Kantarion)(Hypericum Perforatum)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

Add to Cart