Lutjet e pranuara

CHF9.90

S’ka stok

Çdo shpirt ka lutje në thellësinë e tij që i drejtohet Krijuesit për përgjigje, dhe dëshiron kushtimisht që të begatohet me përgjigjen e tyre …Një libër me shumë vlera nga autori Abdul Malik Muxhahid që na flet për lutjet e pranuara dhe vlerën e tyre.. si dhe na jep nxitje si të lutemi për të arritur deri tek pranimi i lutjes …

Titulli: Lutjet e pranuara
Autor: Abdul Malik Muxhahid
Përktheu: Mr. Driton Maxhuni
Redaktor fetar: Valbone Bytyqi
Redaktor gjuhësor: Dr. Abdurrahim Maxhuni
Ballina: Fatlum Zeka
Botues: Sh.B. Fjala e bukur

Çdo shpirt ka lutje në thellësinë e tij që i drejtohet Krijuesit për përgjigje, dhe dëshiron kushtimisht që të begatohet me përgjigjen e tyre …Një libër me shumë vlera nga autori Abdul Malik Muxhahid që na flet për lutjet e pranuara dhe vlerën e tyre.. si dhe na jep nxitje si të lutemi për të arritur deri tek pranimi i lutjes …

Çka jane lutjet? Në kuptimin e plote te fjales ato jane kerkesa, te cilat vijne nga thellesia e zemrave tona dhe i drejtohen Allahut te plotfuqishem.

Allahu eshte gjithmone i gatshem dhe gezohet t’i pranoje lutjet e roberve te Tij ne cdo kohe. Nese ballagaqoheni me ndonje veshtiresi ose telashe, ju menjehere duhet t’i luteni Allahut per ndihme, nderkaq lutjet me te mira lane ato qe i ka bere i Derguari a.s.

Nese nuk flisni arabisht, ju mund te luteni ne gjuhen tuaj. Kur do luteni, duhet te ndiheni te sigurt se Allahu do t’i pranoje lutjet tona, po ashtu lutjet duhet t’i bejme me sinqeritet dhe devotshmeri te plote. Lutjet mund te behen ne cdo kohe, mirepo ekzistojne kohe te caktuara kur lutjet kane me shume mundesi te pranohen:

Kategoritë

Lutjet e pranuara

CHF9.90