Magjistari i Ozit

CHF4.90

2 stok

Përralla “Magjistari i Ozit” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Magjistari i Ozit
Botues: Toper

Përralla “Magjistari i Ozit” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Magjistari i Ozit

Magjistari i Ozit