Magjistari nga Ozi

CHF5.90

6 stok

Përralla klasike “Magjistari nga Ozi” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

itulli: Magjistari nga Ozi
Botues: Efekos

Përralla klasike “Magjistari nga Ozi” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Magjistari nga Ozi

Magjistari nga Ozi