Mareshta Uvin- Arctostaphylos Uvae Ursi

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret për pastrimin e veshkëve dhe rrugëve urinare nga bakteret.

Categories: ,

Tradicionalisht përdoret për pastrimin e veshkëve dhe rrugëve urinare nga bakteret.

Përmbajtja: 100 % Gjethe mareshte ( emra tjerë: rrushë arushe, gërdec, voes e egër, rrush harushe ), pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.

Kategoritë

Mareshta Uvin- Arctostaphylos Uvae Ursi

CHF2.45CHF4.90 (-50%)