Maria

CHF9.90

13 stok

Historia e një vajze gjermane se si e pranon Islamin, nga urrejtja që ka për muslimanët dhe Islamin të cilën urrejtje e ka nga rrethi shoqëror ku jeton dhe paragjykimet e tyre, deri te admirimi dhe pranimi i Islamit nga ana e saj. Problemet që i dalin asaj nga shoqëria dhe në veçanti nga familja e saj e sidomos nëna e saj që në asnjë mënyrë nuk mund ta pranoj që vajza e saj e ka pranuar Islami.

Category:

Titulli: Maria
Titulli i origjinalit: Maria
Autore: Emine Shenlikoglu
Përktheu nga Turqishtja: Dhulkarnejn Vardari
Përshtatja dhe përpunimi artistik: Hajrudin S. Muja
Redaktor: Dr. Husen Matoshi
Kopertina: Kujtim Rama
Përgaditi për shtyp: Besart Beqiri
Botues: Sira
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Shtypi: Focus Prinst – Shkup

Historia e një vajze gjermane se si e pranon Islamin, nga urrejtja që ka për muslimanët dhe Islamin të cilën urrejtje e ka nga rrethi shoqëror ku jeton dhe paragjykimet e tyre, deri te admirimi dhe pranimi i Islamit nga ana e saj. Problemet që i dalin asaj nga shoqëria dhe në veçanti nga familja e saj e sidomos nëna e saj që në asnjë mënyrë nuk mund ta pranoj që vajza e saj e ka pranuar Islami.

Kategoritë