Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe çështjet e globalizmit

CHF12.90

S’ka stok

Në këtë tekst Daniel Ndreu ka shtjelluar për studentin një panoramë të përgjithshme të globalizimit në të tre nivelet e analizës: individuale, të shtetit dhe sistemit ndërkombëtar.

Titulli: Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe çështjet e globalizmit
Autor: Daniel Ndreu
Botues: Kristal (2010)
Faqe: 318

Në këtë tekst Daniel Ndreu ka shtjelluar për studentin një panoramë të përgjithshme të globalizimit në të tre nivelet e analizës: individuale, të shtetit dhe sistemit ndërkombëtar. Ai i tërheq lexuesit duke analizuar të gjithë procesin e globalizimit dhe avantazhet ekonomike, si dhe pasojat që priten për shkak të këtij procesi.

Kategoritë

Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe çështjet e globalizmit

Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe çështjet e globalizmit

CHF12.90