Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask )

CHF3.50CHF7.00 (-50%)

S’ka stok

Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask ) ndihmon në ushqimin e  flokëve,i ushqenë ata , i bënë ata më të fortë nga rrënjët dhe ndihmon në parandalimin e bjerjes së flokëve.

Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask ) ndihmon në ushqimin e  flokëve,i ushqenë ata , i bënë ata më të fortë nga rrënjët dhe ndihmon në parandalimin e bjerjes së flokëve.

Kategoritë

Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask )

CHF3.50CHF7.00 (-50%)