Mbi harmoninë e Fesë dhe Filozofisë

CHF7.90

4 stok

Thelbi i filozofisë është udhëzimi për te Krijuesi dhe kuptimi i ekzistencës nëpërmjet meditimit dhe artit të krijimit. Duke njohur të krijuarin ne arrijmë të njohim Krijuesin.

Ligji na nxit dhe na inkurajon ne të vëzhgojmë krijimin. Kjo gjë merret ose si një  urdhërim fetar, ose si dicka e miratuar nga ligji.

Shtëpia Botuese : Arjan Books

Autori: Ibn Rushd El-Andalusi

Numri i Fletëve: 84 faqe

 

Thelbi i filozofisë është udhëzimi për te Krijuesi dhe kuptimi i ekzistencës nëpërmjet meditimit dhe artit të krijimit.

Duke njohur të krijuarin ne arrijmë të njohim Krijuesin.

Ligji na nxit dhe na inkurajon ne të vëzhgojmë krijimin.

Kjo gjë merret ose si një  urdhërim fetar, ose si dicka e miratuar nga ligji.

Kategoritë

Mbi harmoninë e Fesë dhe Filozofisë