Mbretërsha e Borës

CHF5.90

S’ka stok

Përralla klasike “Mbretërsha e Borës” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.c

Titulli: Mbretërsha e Borës
Botues: Efekos

Përralla klasike “Mbretërsha e Borës” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.c

Kategoritë

Mbretëresha e Borës

Mbretërsha e Borës

CHF5.90