Mbreti dhe djaloshi besimtar

CHF4.00

10 stok

Ky rrëfim është një hadith i Muhamedit salallahu alejhi veselm dhe është një ngjarje e vërtetë, nga kjo ngjarje tepër rrënqethëse do të marrim shumë mësime të dobishme.

Category:

Titulli: Mbreti dhe djaloshi besimtar
Autor: Muhammed Muafak Selimeh & Muhjildin Selimeh
Përktheu: Agim Avdiu
Për botuesin: Arben Idrizi
Redaktura gjuhësore: Besnik Hamiti
Realizimi kompjuterik: Besnik Hamiti
Shtyp: Focus Print
Boton: Klubi Studentor

Ky rrëfim është një hadith i Muhamedit salallahu alejhi veselm dhe është një ngjarje e vërtetë, nga kjo ngjarje tepër rrënqethëse do të marrim shumë mësime të dobishme.

Kategoritë

Mbreti dhe djaloshi besimtar