Mbreti i shqiptarëve

CHF18.90

5 stok

Një  biografi interesante,koncize aq sa dhe sintetike mbi mbretin e shqiptarëve,Zogun 1 e shkruar nga një  personalitet i rëndësishëm aq sa dhe emblematik i jetës politike e sociale të  viteve20-30’ të  shekullit 20.

Autor:Terenc Toci

Përktheu:Gent Ulqini

Botues:Gent Ulqini

Redaktor:Ali Lleshi

Në  botën politike të  një  shoqërie,e më  tej të  një  shoqërie kombëtare,qëllon që  të  veprojnë  dhe protagonist mjaft me peshë  dhe ndikim në  rrjedhën zhvillimore të  ngjarjeve politike që  përcaktojnë  edhe stadet nëpër të  cilat ka kaluar kjo shoqëri,e ata në  mënyrë  të  pafalshme të  harrohen apo të  mbulohen nga kujtesa dhe vetë dija e opinionit publik të  mëvonshëm.

 

Kategoritë

Mbreti i shqiptarëve