Mbreti i yjeve, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut

CHF4.90

5 stok

Bujari vraponte i frikësuar. Luani e ndiqte nga pas. Bujari kthente kokën pas dhe shikonte luanin duke e ndjekur. Pa qiellin. Ishte duke ardhur mbrëmja.
Ai vazhdonte të bërtiste: – Mami ku je? Babi ku je?
Pastaj filloi të lutej: – O zot! Më ndihmo!

Titulli: Mbreti i yjeve, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut
Autorë: Hale Gyrgyl Xhanat
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Bujari vraponte i frikësuar. Luani e ndiqte nga pas. Bujari kthente kokën pas dhe shikonte luanin duke e ndjekur. Pa qiellin. Ishte duke ardhur mbrëmja.
Ai vazhdonte të bërtiste: – Mami ku je? Babi ku je?
Pastaj filloi të lutej: – O zot! Më ndihmo!

Kategoritë

Mbreti i yjeve, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut